„Back to school” în Iulius Town cu piese statement și premii la cumpărături

iulius town timisoara back to school
dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

La Iulius Town te pregătești de noul an școlar cu „Back To School – Inspiring Young Minds to Dream Big” și ești premiat la cumpărături! Pregătește-ți ghiozdanul și lasă-te inspirat de ofertele de nou an școlar din Iulius Town!

A mai trecut o vară, școala stă să înceapă, iar ghiozdanele se vor umple cu rechizite și tot ce mai e necesar pentru cel puțin un semestru. În Iulius Town găsești de la caiete, pixuri și penare, până la cămăși albe, pantofi comozi și pantaloni pentru cei mici.

Dacă ați cumpărat rechizite de la magazinele din Iulius Town, iar valoarea cumulată a bonurilor este de minimum 400 de lei, mergi cu ele la Centrul de premiere aflat în proximitatea Centrului Info din Iulius Town, iar cei de acolo îți oferă pe loc un voucher în valoare de 50 lei la Cărturești, partenerul campaniei „Back To School – Inspiring Young Minds to Dream Big”! Cărțile de pe lista de lectură, culegerile necesare, cele mai inspirate agende, penare cu personajele favorite sunt câteva dintre must-have-urile pe care le poți lua de la Cărturești cu voucherul primit. Campania are loc până pe 10 septembrie, iar regulamentul poate fi consultat pe site-ul Iulius Town.

publicitate Timisoara banner maxagro

Dacă ați bifat rechizitele de pe listă, locațiile din Iulius Town vă așteaptă cu propuneri pentru ținutele de școală. Confortabile, în trend, potrivite pentru vremea răcoroasă, dar și practice și ușor de întreținut, piesele vestimentare statement pentru cei mici sunt acum în noile colecții pe care brandurile le expun.

Mergi împreună cu micuțul tău și alegeți ce se potrivește mai bine! Nu uita, bonurile de minimum 400 de lei îți aduc unul dintre cele 1.500 vouchere la Cărturești!

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/