Bac 2023! Elev din Timiș, eliminat de la proba scrisă la Matematică

Examenul de bacalaureat a continuat marți cu proba obligatorie a profilului. Un elev din Timiș a fost eliminat de la proba scrisă la Matematică, după ce a încercat să copieze.

Marți s-a desfășurat proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de bacalaureat. Potrivit Inspectoratului Școlar Timiș, la această probă s-au înscris 3.944 de candidați.

Dintre aceștia, ar fi trebuit să susțină examenul la Matematică 2.621 de candidați, însă 144 nu s-au mai prezentat, iar un elev a fost eliminat în timpul probei. Acesta a susținut examenul la centrul deschis la Liceul cu Program Sportiv Banatul din Timișoara, fiind prins cu un dispozitiv audio asupra lui.

De asemenea, la Istorie s-au înscris 1.323 de candidați, însă 32 au lipsit.

La nivelul județului Timiș au fost deschise 15 centre de examen în care absolvenții clasei a XII-a susțin bacalaureatul.

Probele scrise continuă miercuri, 28 iunie, are loc proba la alegere a profilului și specializării, iar joi, 29 iunie, proba la limba și literatura maternă. Primele rezultate vor fi afișate în data de 3 iulie, până la ora 12.00. În aceeași zi, între orele 12.00 și 18.00, se depun contestațiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice la data de 7 iulie.

1000 x 100 gif logiscool