Avertismentul senatorului Chisăliță: „Dacă moțiunea trece, va fi rău pentru români!”

Parlamentarul social-democrat de Caraș-Severin îl face praf pe președintele PNL Ludovic Orban și cataloghează moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă drept o bătaie de joc! 

Senatorul Ionuț Chisăliță, ca marea majoritate a social-democraților, nu dă prea multe șanse moțiunii inițiate de PNL. În cazul în care moțiunea va primi totuși numărul necesar de voturi, românii ar avea numai de pierdut, avertizează liderul PSD Reșița.

„Moțiunea nu trece din punctul meu de vedere. Dacă va trece, sunt curios cum vor reuși ei să facă un guvern, ce vor pune în locul Guvernului PSD? E adevărat, am mai făcut și greșeli, însă noi suntem cei care am luată măsuri ce au făcut să crescă economia României, am crescut pensiile, salariile, am luat măsuri bune pentru tineri. Cum vor putea să spună acești oameni că noi vom da afară 400.000 de bugetari? Ei au spus că vor opri PNDL, că vor stopa creșterea pensiilor. Cum vin la guvernare când Pro România spune că nu face guvernare cu partidele de dreapta?! Această moțiune e o bătaie de joc la adresa românilor! Dacă ar veni la guvernare, nu au ce să pună în loc. Orban e ori lipsit de profesionalism, ori nu vrea să vadă realitatea când spune că România e în groapă, că românii trăiesc prost. E o bătaie de joc ceea ce propun ei, ne întoarcem pe vremea CDR-ului sau poate că vor să vină cu un guvern tehnocrat, ceea ce mi se pare iar o bătaie de joc. Dacă moțiunea trece și opoziția reușeșete să-și pună guvern, va fi rău pentru români. Întodeauna când dreapta a venit la guvernare a venit cu tăieri!”, a comentat senatorul PSD Ionuț Chisăliță.