„Aventurile peştişorului azuriu” – cadoul lui Moş Nicolae pentru copiii din Moldova Nouă

Teatrul de Vest Reșița revine, în prag de sărbători, la Casa de Cultură Moldova Nouă cu un spectacol muzical de animație, moșul cu daruri oferindu-le astfel celor mici un cadou pe măsură, însă nu în ghetuțe, ci chiar pe scena instituției culturale.

Prichindeii de la malul Dunării sunt așteptați joi, 5 decembrie, începând cu ora 11.00, să ia parte la un super spectacol muzical de animație – Aventurile peștișorului azuriu – un eveniment organizat de Casa de Cultură Moldova Nouă cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Moldova Nouă.

Binele și răul își vor disputa din nou supremația în cadrul creației Isabelei Oprea, o poveste palpitantă în blacklight, lucru care fără doar și poate îi va fascina pe cei mici, întrucât  simţul vizual va fi puternic antrenat, întregul focus axându-se asupra peştilor și animalelor subacvatice, în culori fosforescente, care interacționează, prietenește, într-un acvariu uriaș.

Din distribuție fac parte actorii: Andrada Samoilă, Marius Tudor, Florin Ruicu, Sorin Fruntelată și Florin Ibrași.

Prețul unui bilet de acces pentru acest eveniment este de 10 de lei (acces general). În limita locurilor disponibile, biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură Moldova Nouă (Str. 1 Decembrie 1918, nr. 2), în intervalul 08.00 – 16.00. Însoțitorii grupurilor de +10 copii vor beneficia de acces gratuit.

Blacklight este un spectacol de creații iluzorii, secrete ascunse, efecte vizuale mixate cu o încărcătură maximă de diferite elemente teatrale și coregrafice. Spectacolele cuprind rutine de dans dinamice și lente, costumații și recuzite diverse. Spectacolul vizual, lipsit de bariere lingvistice, se adresează astfel atât adulților, cât și copiilor de toate vârstele.