Aventurierii Scorilo Winter Trail sunt așteptați la start, în Poiana Mărului

Scorilo Poiana Marului Winter Trail

Alergați pe tărâmul zăpezii și apoi relaxați-vă în mijlocul peisajelor de iarnă spectaculoase din Poiana Mărului, județul Caraș-Severin.

Veste bună pentru aventurierii Scorilo Winter Trail: urmează un eveniment de excepție – Concursul de Alergare Montană de Iarnă. Un adevărat spectacol al naturii și al aventurii, ce va avea loc în Poiana Mărului din județul Caraș-Severin.

Fiți gata să vă alăturați comunității pasionate de alergare montană și să creați amintiri de neuitat în mijlocul peisajelor de iarnă, spectaculoase. Evenimentul este programat pentru data de 3 martie, în zona Pine Hill din Poiana Mărului, iar înscrierile se pot face pe:https://www.scoriloskyrace.ro/event…/scorilo-winter-trail

la Poiana Marului in Caras Severin: Scorilo winter trail

Toți concurenții care aleg să se cazeze la pensiunile partenere (https://www.scoriloskyrace.ro/cazare) beneficiază de late checkout, în data de 03 Martie, perfect pentru a vă reface după cursă. Și pentru că aventura nu se oprește la linia de finish, sunteți  invitați să vă încălziți și să vă delectați cu un delicios concurs de gulaș, urmat de After Race Party, care va pune în mișcare chiar și cei mai obosiți alergători!

Rezervările sunt în toi, așa că nu pierdeți ocazia de a face parte din acest weekend memorabil, plin de energie, voie bună și savoare!

 Pachetul de înscriere include:
–  Gulaș Gratuit: După o cursă plină de adrenalină, meritați o recompensă! Alegeți gulașul preferat, dintr-o selecție variată de 7 delicioase opțiuni.
–  Bere Scorilo: Răciți-vă simțurile cu o bere Scorilo, revigorantă – partenerul perfect pentru povestirile voastre de pe traseu.
– Cafea: Energia necesară pentru a vă începe dimineața în forță sau pentru a vă răsfăța simțurile după o provocare reușită.
– Degustare de Vin Crama Dealul Dorului: Vă veți bucura de o experiență de degustare unică, cu cele mai fine selecții de vinuri de la Crama Dealul Dorului.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/