„Avem niște șobolani care fac legătura între BPJ și presă! Marcel Vela i-a cerut demisia lui Romeo Dunca!”

popa dunca (2)
untitled design set 970x90 px

Nelu Popa a confirmat pentru Express de Banat că Romeo Dunca și-a prezentat demisia din PNL! Prim-vicepreședintele liberalilor cărășeni își desființează colegii de partid care-l atacă dur pe șeful Consiliului Județean!

Dezvăluirile făcute în exclusivitate pe expressdebanat.ro, potrivit cărora Romeo Dunca și-a anunțat colegii de partid că demisionează din PNL, l-au revoltat la maximum pe Nelu Popa. „Nu avea voie să ajungă în presă o conversație din Biroul Politic Județean PNL, la nimeni nu avea voie să ajungă. E mizerabil! Dacă informații dintr-un grup intern PNL au ajuns în presă, din punctul meu de vedere e un lucru grav. Dacă tot avem niște șobolani care fac legătura între PBJ și presă și au divulgat mesaje interne între noi, între membri, pot să spun că: Da, Marcel Vela i-a cerut demisia lui Romeo Dunca! Într-o întâlnire, care a avut loc acum câteva săptămâni, la Brașov.”, a reacționat primarul Reșiței.

Urmare a întâlnirii respective, confirmă Nelu Popa, Romeo Dunca și-a scris demisia din partid. Nu însă la zi, pentru că asta ar fi însemnat să-și piardă automat și calitatea de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. „Romeo Dunca mi-a dat mie un document pe care l-am transmis mai departe, în care își dă demisia la sfârșitul mandatului de președinte al Consiliului Județean, în 2024! Romeo Dunca s-a angajat să facă ceva în fața oamenilor din Banatul de Munte și el își duce misiunea la bun sfârșit!”, a explicat Popa.

Faptul că mesajul trimis liberalilor cărășeni de către Romeo Dunca a ajuns dincolo de grupul de WhatsApp al PNL e doar o dovadă în plus că atmosfera în partid e incendiară. Una care are toate șansele să explodeze și să se dea din nou cu pumnul în masă, să se arunce cu sticle și să se ajungă la amenințări cu acte de violență. Așa cum s-a mai întâmplat după ce Romeo Dunca a ajuns să facă exact ce și cum vrea în PNL Caraș-Severin, fără să țină cont de pozițiile celorlalți liberali. „Trist este că discuțiile interne din partid ajung în presă, dar se pare că sunt niște forțe nevăzute care împing lucrurile din spate. Nu mi le explic, nu înțeleg de ce. La Reșița, noi ne vedem de treabă, colegi de-ai mei de la Ezeriș, de la Văliug, de la Slatina Timiș, Herculane, Măureni fac și ei treabă foarte bună, dar sunt niște defecțiuni pornite de la niște oameni care probabil au creierul prea odihnit, care încearcă să distrugă acest echilibru. Romeo Dunca este un coleg foarte bine văzut de toți cei care performează în Caraș-Severin. Nu e nicio ruptură între Romeo Dunca și PNL Caraș-Severin. Există două sau trei voci izolate, foarte agresive, care creează animozități și lucruri anormale. Niciodată în istoria acestui județ și niciodată, în niciun Consiliul Județean din România, nu s-a întâmplat ca un președinte de CJ să fie apostrofat în maniera în care e apostrofat Romeo Dunca de câteva persoane din Biroul Județean PNL Caraș-Severin de la o vreme. Niciodată! Pe vremea lui Frunzăverde era liniște! E liniște la Bihor, la Brașov, la Suceava, e liniște în toate consiliile județene, există un anumit respect. Așa cum în armată există grade și fiecare își știe locul lui, așa e și în politică în principiu. La noi, la Biroul Județean PNL Caraș-Severin e o degringoladă totală și o agresivitate pornită de la foarte puțini membri, absolut de neînțeles de către mine.”, a mai comentat Nelu Popa pentru Express de Banat.

Prim-vicepreședintele PNL Caraș-Severin nu consideră că tocmai Romeo Dunca este cel care a făcut praf relaționarea în partid și spune că așteaptă intervenția lui Marcel Vela, președintele filialei județene. „Eu i-am transmis președintelui Vela de câteva ori că ar trebui să controleze puțin personajele astea care fac atmosferă în partid. Aștept să o facă. Eu îmi văd de treaba mea. E trist că cineva din BPJ a dat presei informații interne. Asta dovedește că lucrurile nu funcționează cum trebuie în interiorul BPJ! Eu am făcut deja mai multe intervenții la colegul meu Marcel Vela să ia atitudine, să încerce să limiteze aceste ieșiri inexplicabile la adresa lui Romeo Dunca. Aștept să văd ce măsuri ia președintele!”, a conchis Popa.

 

CITEȘTE ȘI:

NEWS ALERT. Romeo Dunca: „Mi s-a cerut demisia! Mi-o voi da! Am făcut acest lucru!”

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/