Avarie! Semafoarele de la Universitate și de pe strada Bucegi au fost scurtcircuitate!

semafoare lugoj
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O avarie majoră produsă săptămâna trecută la echipamentele de control și gestionare electronică a întrerupt funcționarea semafoarelor din cea mai mare intersecție a municipiului Lugoj, situată în zona Universității Europene „Drăgan”, dar și în alte zone ale orașului.

Cauza anunțată a problemei este scurtcircuitarea unor echipamente electrice și a plăcilor de bază din componența sistemului de dirijare a semafoarele electrice. Administrația lugojeană a comunicat că a fost necesară o comandă de achiziționare a pieselor defecte, care a durat mai multe zile. Semafoarele urmează să intre în reparații, în această săptămână.

„Pentru a se putea repune în funcțiune a fost nevoie să se achiziționeze mai multe echipamente electronice noi. Piesele de care este nevoie pentru reparații au sosit, iar în următoarele zile se vor executa lucrările de remediere a defecțiunilor”, a transmis Primăria Lugoj.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În zonele afectate se recomandă prudență și atenție sporită din partea conducătorilor auto, dar și a pietonilor, pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/