Avansează proiectul privind modernizarea bazei sportive „Mircea cel Bătrân” din Timișoara

baza sportiva mircea cel batran din timisoara
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei, anunță că a fost depusă cererea pentru obținerea autorizației de construcție în vederea modernizării bazei sportive „Mircea cel Bătrân”.

Avansează proiectul privind reabilitarea bazei sportive „Mircea cel Bătrân” din Timișoara. Potrivit viceprimarului Cosmin Tabără, cererea pentru obținerea autorizației de construcție a fost depusă.

Au trecut trei ani de când am demarat proiectul pentru modernizarea bazei sportive din zona de nord a Timișoarei, fosta arenă “Dacia”, una de care sportul timișorean are nevoie. Am parcurs următoarele etape: studiul de fezabilitate; demolarea tribunei; elaborarea temei de proiectare; scoaterea la licitație a caietului de sarcini. Proiectul tehnic și execuția lucrării au fost atribuite încă de anul trecut, cu toate avizele obținute. Demolarea a fost realizată cu sprijinul oamenilor “constructivi” din Timișoara, care au elaborat proiectul și l-au donat primăriei. Demolarea s-a făcut cu societatea primăriei, Colterm. Acum, cerem autorizația de construcție și așteptăm ordinul de începere a execuției”, a declarat Cosmin Tabără.

Stiri Timisoara si Resita; Pensiunea Dimitrios dacus 05 iulie 2024

Baza sportivă va include: teren de fotbal în mărimi naturale, sintetic; tribună de aproape 500 locuri acoperite; patru culoare tartan alergare de 90 m; groapă de nisip; teren tartan de baschet; zonă pentru mișcare cu aparate specifice; vestiare, camere tehnice.

stiri Timisoara si Resita Stiri si Publicitate din Timisoara CCE 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/