Avancronica meciurilor de weekend alături de Mozzart Bet

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Manchester United – Everton pare să fie meciul vedetă din Premier League. Caramelele de pe Goodison Park au avut un început bun de campionat, dar n-au reușit să mențină ritmul. Cu toate că au șanse să prindă un loc de cupă europeană, e greu de crezut că vor putea face față pe Old Trafford, acolo unde Manchester United trebuie să câștige tot dacă dorește s-o detroneze pe rivala Manchester City, lidera campionatului. Diavolii sunt favoriți cerți chiar și fără Jones și Cavani și cea mai mare cotă la victorie pe MozzartBet.ro

Monchengladbach – Koln este derby-ul Rinului. Acesta era așteptat pe vremuri cu sufletul la gură de toți iubitorii fotbalului din Mönchengladbach și Köln, două cluburi și orașe rivale. Borussia a pierdut doar trei meciuri din ultimele 20 jucate contra țapilor și, privind clasamentul, putem spune că e favorită și de această dată. Mânjii din Gladbach luptă pentru un loc în Europa, în timp ce Köln va avea emoții până la final campionatului cu evitatul retrogradării.
Dortmund este favorita pe terenul celor de la Freiburg si are cea mai mare cota la victorie doar la Mozzart Bet.

promovare banner maxagro

Sevilla – Getafe, de la ora 22. Echipa de pe ”Ramon Sanchez Pizjuan” traversează o perioadă excelentă, câștigând șase meciuri consecutive în toate competițiile, cu un singur gol primit. Getafe a fost eliminată de către Cordoba din Cupa Regelui, a încasat cinci goluri de la Athletic Bilbao și a făcut doar 0:0 pe propriul teren cu Alaves. Sevilla este pe patru și luptă pentru un loc de Champions League, așa că o considerăm favorită clară.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/