Avancronica meciurilor de astăzi, alături de Mozzart Bet

po 1000x100px (3)

Sfârșitul de săptămână aduce cele mai bune cote ale meciurilor, doar pe site-ul Mozzart Bet. Avancronica meciurilor de astăzi.

HERTHA-BAYERN

Chiar dacă până la finalul campionatului mai sunt 15 etape, se pare că Bayern va câștiga fără probleme încă un titlu de campioană. Hertha are 17 puncte și se va bate pentru evitarea retrogradării, dar, după cum stau lucrurile, va trebui să-și caute în altă parte punctele necesare salvării. Bavarezii vin după patru victorii consecutive și n-au de gând să se oprească, așa că vă recomandăm să încercați cea mai bună cotă de pe piață oferită de Mozzart Bet pentru victoria lui Bayern, 1,40.

1000x100 casa brutarului

FIORENTINA-INTER

Luna trecută Inter a eliminat-o pe Fiorentina din Cupa Italiei (2-1, după prelungiri), iar acum are de gând să se întoarcă cu toate punctele de pe ”Artemio Franchi”. În cazul unei victorii, nerazzurri pot prelua, măcar pentru o zi, șefia clasamentului în detrimentul concitadinei Milan, iar acest lucru îi va determina să dea totul pe teren. Oaspeții n-au probleme de lot, în timp ce gazdele nu pot conta pe Castrovilli și Milenkovic (cartonașe roșii). Mozzart Bet vă oferă cea mai bună cotă de pe piață pentru victoria lui Inter, 1,72.