Autorii unei tâlhării, prinși… pe jumătate

Inspectoratul de Poliție al Județului Caraș-Severin ne anunță că „autorii unei tâlhării au fost identificați de polițiști în câteva ore“. Din comunicatul de presă reiese însă că doar unul dintre cei doi tâlhari a fost prins.

Un bărbat de 25 de ani, din Obreja, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore în cursul nopții de 15/16.03.2019, după ce a fost identificat de polițiști ca fiind complice la o tâlhărie, la câteva ore după comiterea infracțiunii. În fapt, în data de 15 martie, la ora 17.45, acesta împreună cu un minor de 13 ani din Caransebeș au deposedat prin violență o femeie din Caransebeș de poșeta personală, pe care o purta pe umăr, în timp ce se deplasa pe jos prin localitate.

„Cei doi au lovit și împins femeia, iar după ce au reușit să-i smulgă poșeta au părăsit locul în fugă. Polițiștii au recuperat bunurile sustrase, care au fost predate persoanei vătămate, cu excepția unei sume de bani pe care autorii au folosit-o. În continuare se desfășoară cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la tâlhărie, prevăzută de art. 48 alin. 1, raportat la art. 233 alin. 1, cu aplicarea art. 77 alin. 1 lit. d) Cod Penal“, transmit reprezentanții IPJ.

În ziua de 16 martie, bărbatul de 25 de ani a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursă foto: arhivă Opinia Timișoarei