Autobuz gratuit pentru elevii din Bocșa care învață în Reșița!

Cei peste 100 de elevi din Bocșa care frecventează cursurile școlilor moderne din Reșița au la dispoziție începând de luni și mijloc de transport gratuit!

Primăria Reșița se poate lăuda cu una dintre cele mai moderne rețele școlare din țară, în sensul că toate unitățile de învățământ au fost modernizate sau sunt astăzi în șantier și dotate la cele mai înalte standarde. Totul se înscrie în strategia primarului Nelu Popa, care încearcă să oprească exodul tinerilor de valoare spre Timișoara, Cluj și București și, astfel, să seducă marile companii cu forță de muncă bine calificată. Acestui demers i se alătură acum și Dănuț Jurubescu, directorul societății Transport Urban Reșița.

„Ținând cont că zilnic 130 de elevi fac naveta între Bocșa și Reșița, considerăm extrem de important ca aceștia să beneficieze de o cursă regulată care să îi aducă la școală în deplină siguranță. Astfel, de luni, 18.09.2023, punem la dispoziție un transport special dedicat elevilor, care va circula după următorul program: Bocșa – Reșița – ora 7:00 – plecare din stația de pe strada Republicii, intersecția cu Biniș; Reșița – Bocșa – ora 14:00 – plecare din Muncitoresc, Piața Republicii.”, a precizat directorul Jurubescu.

Autobuzul oprește în toate stațiile de pe traseu, în perioada următoare reprezentanții TUR urmând să prezinte programul exact, pentru fiecare stație.

transport elevi bocsa resita