Autoalex aduce și anul acesta TIR-ul lui Moș Crăciun la Moldova Nouă

Devenită tradiție, una dintre cele mai importante societăți comerciale din Moldova Nouă aduce an de an Magia lui Moș Crăciun într-un mod mai aproape de specificul activității: cu un TIR de cadouri.

Cel mai mare importator de materiale de construcții din Serbia, Autoalex are mai multe depozite de materiale de construcții, dar și magazine în tot județul Caraș-Severin și Timiș, așa că de câțiva ani a încetățenit ideea aceasta că, la Moldova Nouă, acolo unde este sediul societății, darurile Moșului se regăsesc în TIR-ul lui Moș Crăciun.

Autoalex păstrează vie legenda lui Moș Crăciun și anul acesta! În seara Ajunului, pe 24 decembrie, Moșul vine negreșit cu TIR-ul plin de daruri în Moldova Nouă.

„Am plăcerea și bucuria de a invita toți copiii să vină la întâlnirea cu Moș Crăciun în următoarele locuri:
– Parcul Boșneag – ora 17.00;
– Parcul din Vechea (zona port) – ora 17.30;
– Faleza Dunării – ora 17.45;
– Căminul Cultural din Măcești – ora 18.30.

Anul acesta, Moșul, împreună cu ajutoarele lui, vor ajunge și în Moldovița să împartă cadouri, tot pe 24 decembrie, la ora 11.30, la Biserica Ortodoxă și Biserica Baptistă”, spune Alin Torma, managerul companiei.

„Ne bucurăm că s-au alăturat tradiției Autoalex și familia Crivacucea DorinMary Crivacucea (Imperial) și familia Almajan Teodor Remus și Cristina Almajan (Depozitul de termopane). Mulțumim! Să ne lăsăm purtați de farmecul Crăciunului într-un tărâm de vis, indiferent de vârsta noastră. Magia sărbătorii are puterea de a ne face să fim mai buni și să zâmbim mai des. Dragi copii și părinți, vă așteptăm cu drag!”, transmite Alexandra Torma, directorul de comunicare al societății Autoalex.