Aurul vine în Banat! Informatica e campioană la juniori!

Nu s-a putut la seniori, dar s-a realizat „eventul” la juniori! Informatica Timișoara și-a adjudecat medaliile de campioană în competiția de futsal U19, după ce la aceeași categorie de vârstă a câștigat și Cupa României!

Timișorenii au triumfat cu 4-1 în marea finală cu CSM Târgu Mureș, în cadrul unui turneu organizat la Piatra Neamț. În meciul pentru aur, Mihnea Toader a deschis scorul, în minutul 13. După 1-0 la pauză, Informatica și-a mărit avantajul după un gol reușit de Andrei Grosu, în urma unei pase de la același Toader. Târgu Mureș a redus rapid diferența prin golul lui Alexandru Cucuieț, apoi a riscat și a jucat fără portar, pentru un jucător de câmp în plus. Ardelenii au avut două șuturi în bară, iar asta i-a costat scump. Bănățenii au fost mai eficienți și au marcat încă o dată, prin Sergiu Gavrilă. La final, Andrei grosu a marcat ultimul gol, chiar în ultimu minut.

Turneul final al competiției U19 i-a pus mai întâi pe alb-violeți față în față United Galați. A fost o victorie la limită, 5-4,dar medciul doi a adus un succes categoric: 9-1, cu CSM Vaslui. În semifinală, Timișoara s-a impus cu 5-1, cu West Deva, și astfel, a ajuns în ultimul act. Rezultatele bune ale acestei generații sunt și motivația clubului de a continua în futsal, în ciuda problemelor financiare.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)