AUR are principii! Nu-l vrea pe Felix Borcean!

borcean felix
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Actualul primar al Caransebeșului a precizat că va candida independent dacă PSD nu-l mai susține, dar AUR îi transmite că nu și-l dorește, dacă se gândește cumva și la o astfel de variantă!

AUR Caransebeș nu insistă pe lângă Felix Borcean, spun liderii AUR Caransebeș, ca răspuns la unele supoziții făcute după ce situația edilului în PSD s-a complicat. Partidul lui George Simion spune că susține, printre altele, naționalismul românesc, naționalismul economic și suveranismul, că promovează meritocrația și oamenii care au demonstrat că pot face performanță prin realizările lor, oameni care sunt prezenți și în organizația AUR Caransebeș. „Atunci, întrebarea care se pune de la sine este: De ce această organizație ar încalcă statutul partidului pe care îl reprezintă și ar promova alți oameni decât cei din organizație? Doar de dragul voturilor? Cu siguranță, nu. Ne așteptăm la multe atacuri de acest gen, dar din fericire pentru noi orice om integru va vedea diferența dintre ce a fost și ce vrem noi să fie. Organizația AUR  Caransebeș nu se va abate în niciun fel de la principiile partidului pe care cu mândrie îl reprezintă. Oamenii care vor fi propuși pentru Primăria Caransebeș sunt oameni integri pe care vă puteți baza și o să vă mândriți cu ei în anii următori!”, a anunțat AUR pe pagina de Facebook a organizației.

1000x100 (4)

George Simion a explicat că toți candidații AUR vor fi nominalizați și confirmați prin intermediul unei aplicații, în urma unui punctaj care nu lasă loc de dubii și care îi va propulsa pe buletinele de vot pe cei care merită cu adevărat. Mesajul organizației municipale Caransebeș se încheie cu o întrebare, ale cărei răspunsuri s-ar putea să-i determine pe liderii AUR să mai renunțe la principii. „Oare cetățenii orașului Caransebeș își doresc asta?”, întreabă AUR. Își doresc ca AUR să-l curteze pe Felix Borcean?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/