Au venit în Valea Domanului să pună umărul la promovare!

CSM Reșița a demarat încă de la finalul anului trecut campania de achiziții, pentru a se putea prezenta cât mai bine în returul de foc care o așteaptă. Deja trei jucători au semnat cu gruparea din Valea Domanului, iar transferurile nu se vor opri aici.

Cristi Poiană, Fabian Himcinschi și Marius Călin au început pregătirile în Valea Domanului, sub comanda antrenorului Leontin Doană, cel care își aniversează pe 17 ianuarie ziua de naștere.

„Pe majoritatea băieţilor îi cam cunosc, şi mai sunt băieţi care au jucat la echipa Metalul. Este un colectiv bun, băieţii m-au primit bine, am mai venit şi cu un coleg, cu Fabian Himcinschi. Sperăm cu o pregătire bună, să ne îndeplinim obiectivul pe care-l avem. Să fim acolo, în faţă, să câştigăm fiecare meci în parte şi dacă clasamentul ne va duce spre Liga a II-a, cu atât mai bine”, a spus Cristi Poiană (foto mijloc).

„Am venit cu gânduri mari, pe majoritatea băieţilor îi cunoşteam dinainte. E un colectiv unit şi asta o să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor. Mă simt bine, acum am început, este primul antrenament. Îmi doresc să fiu sănătos şi să ajut această echipă, la îndeplinirea obiectivelor. Avem şanse mari de promovare, ne luptăm cu încă două-trei echipe. Ne dorim să fim în frunte şi sunt sigur că ne vom îndeplini acest obiectiv”, a declarat și Fabian Himcinschi (foto dreapta).

„Sper să facem treabă bună, le mulţumesc oamenilor de aici care au avut încredere în mine şi o să fac tot posibilul să nu-i dezamăgesc”, a spus Marius Călin (foto stânga), cel care a mai jucat la Reșița pentru echipa de futsal Muncitorul.

CSM Reșița va susține primul amical al iernii sâmbătă, 21 ianuarie, pe terenul sintetic din Valea Domanului, în compania unei echipe din Liga a IV-a Timiș.