Au schimbat modificarea! Consiliul Local Lugoj și-a revocat hotărârile privind desființarea mai multor servicii publice și instituții de cultură

sed cons foto ok

Consiliul Local Lugoj a aprobat, într-o ședință extraordinară, revocarea propriilor hotărâri privind desființarea unor servicii publice și a unor instituții de cultură, adoptate în urmă cu mai puțin de trei luni, la inițiativa fostului primar Claudiu Buciu.

Aleșii Lugojului au decis, cu unanimitate de voturi, revocarea hotărârilor privind: desființarea Serviciului public de administrare a Cinematografului „Bela Lugosi” și a bazelor de agrement; desființarea Serviciului public sere și zone verzi; desființarea Serviciului Salubrizare al municipiului Lugoj; desființarea Casei de Cultură a municipiului Lugoj; desființarea Galeriei de Artă; desființarea Școlii de Arte „Remus Tașcău”, toate aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj.

De asemenea, au fost revocate și hotărârile privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Clubului Sportiv Municipal Lugoj, din subordinea Consiliului Local al Municipiului Lugoj; modificarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Lugoj.

Revocările acestor hotărâri au fost generate de procesele în instanță pe care Primăria Lugoj le-a pierdut, astfel că se pregătește refacerea în temeiul legii a proiectelor respective.

Proiectele privind revocarea acestor hotărâri au fost inițiate de către primarul interimar al municipiului Lugoj, Bogdan Blidariu.