Au scăpat ca prin minune! Accident spectaculos în apropiere de Moniom!

Doar o minune a făcut ca trei tineri să scape cu viață dintr-un accident de circulație produs în această după-amiază pe drumul ce leagă Reșița de Bocșa, după ce o șoferiță a pierdut controlul volanului.

Polițiștii, pompierii și medicii s-au deplasat de urgență, în jurul orei 14.00, la un accident rutier produs în apropiere de Registrul Auto Român. O mașină a părăsit carosabilul într-o curbă, a lovit un cap de pod și doi copaci. La volan se afla o tânără de 20 de ani din Moldova Nouă.

„Conducătoarea unui autoturism a condus pe DN58B dinspre Reșița spre Bocșa, iar la km 4+700 de metri, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga pierde controlul direcției, părăsește carosabilul, intră într-un cap de pod și ulterior, în doi copaci”, ne-a declarat Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Atât șoferița, cât și alte două persoane din mașină, doi tineri de 19 și 22 de ani din Reșița, au ajuns la spital pentru investigații medicale. Se pare că cei 3 erau prieteni și mergeau împreună la facultate.

tmc 640