Patru candidați pentru șefia Poliției Locale Timișoara. Numele sunt ținute la secret

Primăria Timișoara anunță că la concursul pentru șefia Poliției Locale s-au înscris șase candidați, însă doi au fost respinși pentru că nu aveau vechimea și studiile necesare. Reprezentanții instituției nu au dorit să dezvăluie identitatea celor patru rămași în competiție.

A fost finalizată o primă etapă din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de director executiv al Poliției Locale Timișoara. Reprezentanții primăriei anunță că patru candidați dintr-un număr de șase înscriși au fost declarați admiși la proba selecției de dosare.

Este un concurs riguros pentru că ne dorim ca cel care va ocupa funcția de director al Poliției Locale Timișoara să reformeze instituția și să o aducă mai aproape de cetățean, să avem polițiști locali care ies mai des din birouri și ajung în cartiere, acolo unde sunt problemele reale ale oamenilor. Apoi, avem o mare provocare și în digitalizarea instituției, care să ușureze interacțiunea între poliție și cetățeni”, a afirmat Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 timisoara capitala 2023

Potrivit Primăriei Timișoara, în urma analizei dosarelor depuse, comisia de concurs a decis respingerea a doi candidați care nu îndeplineau condițiile de vechime și de studii, cerute prin anunțul de concurs. Cei patru candidați admiși vor susține, în 10 februarie, probele eliminatorii de testare a competențelor lingvistice de comunicare în limbi străine și de testare a competențelor în domeniul tehnologiei informației. Ambele probe sunt eliminatorii. În data de 14 februarie, candidații admiși vor susține proba scrisă.

Primăria Timișoara nu a dorit să dezvăluie identitatea celor patru candidați care au rămas în cursa pentru șefia Poliției Locale.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/