Au mai rămas zece zile până la alegeri

Perioada de campanie electorală se scurge cu pași repezi, astfel că până la finele ei mai rămas doar zece zile. Buletinele de vot s-au tipărit deja, iar bugetul alocat pentru Instituția Prefectului Caraș-Severin se ridică la 600.000 de lei.

Incidentele depistate pe perioada campaniei electorale nu sunt multe în Caraș-Severin. Punctual, pe alocuri, în unele localități s-au înregistrat plângeri de dare de mită electorală, așa cum a fost la Bocșa, dar judecătorii de la BEJ încă analizează plângerile depuse de candidați.

Vezi aici incidentul de la Bocșa!

În cei îi privește pe candidați, fie că este vorba despre șefia Consiliului Județean, fie că este vorba despre cea a Reșiței, candidații nu se prea înghesuie să își facă imagine. Singurele persoane care au aproape zilnic câte o acțiune sunt Ion Tabugan și actualul edil al Reșiței, Mihai Stepanescu.

Candidatul la președinția Consiliului Județean colindă județul în lung și-n lat și adună problemele cu care se confruntă oamenii, iar actualul primar al orașului are aproape zilnic câte o întâlnire cu grupurile de reșițeni.