Au mai rămas două săptămâni pentru plata locurilor de parcare din Reșița. După 31 martie sunt declarate vacante

La fel ca în fiecare an, reșițenii care au abonament pentru locurile de parcare le pot reînnoi până la finalul lunii martie. Dacă nu plătesc taxa anuală, din 1 aprilie locurile vor fi declarate libere și se va organiza licitație pentru ocuparea lor.

Reșițenii care au în prezent abonament pentru locurile de parcare pot achita taxa pentru încă un an până la 31 martie. Plata se face la Direcţia pentru Administrarea Domeniului Public şi Privat, pe str. P. Maior, nr.2, Compartimentul Parcări cu Plată, după următorul program:

– luni – miercuri 8.00-14.30
– marţi – joi 8.00-15.30
– vineri – 8.00-12.00.

Pentru plata taxei anuale de parcare sunt necesare următoarele documente:
– certificat de înmatriculare cu viza I.T.P. la zi
– buletin de identitate solicitant.

După data de 31 martie, în lipsa reînnoirii abonamentului, locul de parcare va fi declarat vacant și va fi atribuit prin licitație publică.

„Posesorii autovehiculelor care utilizează parcarea de reședință și nu achită taxa de parcare aferentă vor fi sancționați contravențional cu amendă de la 200 la 500 lei, conform H.C.L. nr.160 din 30.05.2014 privind aprobarea Regulamentului de utilizare a parcărilor aparținând domeniului public și privat al Municipiului Reșița”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Informații suplimentare se pot obține la telefon 0255 212 483, interior 20.