Au dovedit că sunt top performeri

Conduc de ani de zile clasamentul celor mai bune echipe de fotbal și nu se dezic de titlul pe care l-au câștigat. Meciurile zilei și cele mai mari cote la Mozzart Bet

INTER-JUVENTUS
Toată lumea știe că Juventus a dominat autoritar în ultimii ani campionatul din peninsulă, dar orice domnie trebuie să aibă și un sfârșit. Înaintea marelui Derby d’Italia antrenorii Conte și Pirlo au pierdut puncte în fața unor adversare mai modeste, așa că nu mai au voie să facă pași greșiți. Ambele formații au câțiva jucători accidentați și suspendați, dar absențele alb-negrilor sînt mai numeroase și mai importante. Chiar dacă se joacă fără spectatori și toată lumea se așteaptă la o partidă echilibrată, Mozzart Bet acordă pentru victoria lui Inter cea mai bună cotă de pe piață, 2,65.

AJAX-FEYENOORD
Marea rivalitate dintre Ajax și Feyenoord continuă și în acest campionat. Gazdele din Amsterdam n-au mai pierdut de cinci etape în Eredivisie și ocupă prima poziție cu 38 de puncte, în timp ce seria de patru succese a oaspeților din Rotterdam a fost știrbită de înfrângerea cu Vitesse din 20 decembrie (0-1). Ambele formații au câte trei accidendați, dar, având în vedere dominația copioasă de către lăncieri a fotbalului olandez din ultimii ani, Mozzart Bet vă propune să pariați pe victoria gazdelor (1,55).

leader board 728 x 90 px

LYON-METZ
Lyon a mers excelent în acest campionat în care a înregistrat până în prezent o singură înfrângere (1:2 în septembrie cu Montpellier), așa că ocupă un merituos loc secund. Gazdele se află la două puncte în spatele liderului PSG și au un meci mai puțin, așa că în mod normal nu ar trebui să se pună problema învingătoarei, mai ales că oaspeții au patru jucători indisponibili. Metz nu a obținut nicio victorie din trei meciuri în acest an și a înscris doar două goluri. Încercați cea mai mare cotă garantată, 1,43, pentru victoria lui Lyon la Mozzart Bet.