ATOR Banatul de Munte deschide astăzi larg porțile noului sediu din Reșița

ator 1
Cuib de vise 1000x100

Imobilul se află în Reșița, vizavi de catedrala din Muncitoresc, iar evenimentul inaugural de la ora 17.00 reprezintă momentul de debut al proiectelor de vară pe care voluntarii ATOR Banatul de Munte urmează să le desfășoare, dând startul, totodată, activităților cu caracter socio-educativ care vor fi organizate în incinta noului sediu.

La asemenea moment inaugural de importanță pentru comunitatea creștină, organizatorii l-au invitat pentru slujba de binecuvântare pe Preasfințitul Părinte Lucian, Episcopul Caransebeșului.

ator

Casa ATOR Banatul de Munte din Reșița este deschisă cu scopul de a da șanse cât mai multor copii pentru a beneficia de programe educaționale și sociale desfășurate după modelul Centrului Cultural de la Moniom, condus de părintele Mihai Ciucur, coordonatorul Departamentului de Tineret al Episcopiei Caransebeșului. De asemenea, este vorba și despre șansa oferită tinerilor de a se dezvolta prin voluntariat în cadrul acestor programe.

STPT job 1000x200

Amenajările au fost făcute cu sprijinul tinerilor care s-au implicat benevol într-o serie de activități specifice. Anita Radics, președintele ATOR Banatul de Munte, spune: „Am petrecut astăzi aproape 12 ore acolo, cu o singură și scurtă pauză inserată între cele două programe lungi de muncă voluntară, în care am fugit să ne susținem o prietenă (una dintre voluntare) care a avut spectacol. În haine de muncă, prăfuiți și ciufuliți – dar ce mai contează, când tot praful acela s-a așezat pe noi din munca și dragostea de a face ceva? Ni-s așa de obosiți! Dar asta contează și va conta foarte puțin, dacă tot efortul va reuși să facă lucrurile să iasă bine, iar această nouă etapă, din viața ATOR Banatul de Munte, se va dovedi a fi una înfloritoare, pentru comunitatea reșițeană și pentru tinerii din județ. Sunteți așteptați cu toții alături de noi în această zi importantă din istoria asociației noastre, pentru a ne bucura, împreună, de acest nou început!”

ator 2

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/