Atmosferă de groază în spitalul din Oravița! Pacienți îngrijiți printre cadavre!

Noul manager al unității medicale suport COVID-19 din Oravița dezvăluie alte imagini șocante din sistemul sanitar cărășean după ce cazul spitalului din Reșița a făcut înconjurul lumii!

Mircea Popescu a tras concluzii îngrijorătoare și revoltătoare în chiar prima zi de mandat. De fapt, după doar câteva ore petrecute în Spitalul Orășenesc Oravița. În primul rând, acesta a aflat de problema tuburilor de oxigen, ceea ce pune în pericol viețile pacienților infectați cu COVID-19. Asta cu atât mai mult cu cât, potrivit celor ce i-au fost relatate de cadrele medicale, la Oravița nu ajung doar cazuri simple COVID, ci și bolnavi în stadii avansate, care necesită intubare. „Acum sunt 19 pacienți internați pe secția COVID, dar personalul e redus numeric și foarte epuizat. Am constatat totodată că avem nevoie de medicamente, nu sunt suficiente pentru bolnavii de COVID”, a declarat Mircea Popescu pentru expressdebanat.ro.

Noul manager al spitalului din Oravița a descoperit însă și altceva. „Sunt pacienți care au murit și nu vrea nimeni să urce după cadavre. Trag doctorițele de cadavre să le coboare de la etaj, din saloane. Stau cadavrele ore întregi în saloane, între bolnavi. Mi-au spus doctorițele că au tras pur și simplu de cadavre, s-au chinuit ele să le coboare, pentru că e înfiorător să stai ore întregi în spital printre oameni decedați. Pacienții sunt îngroziți, e o atmosferă de groază!”, a dezvăluit managerul Popescu, asigurând totodată că va pune punct acestui film horror.