Atletismul, un sport care aduce rezultate în Caransebeș de la cele mai fragede vârste

După ce au obținut rezultate bune cu Clubul Sportiv Școlar la Campionatele Naționale Regionale de la Cluj Napoca, atleții caransebeșeni s-au prezentat ieri la Reșița, unde s-a desfășurat faza județeană a Olimpiadei Sportului Școlar.

Conform antrenorului Cristian Dragomir, trupa de atleți de la Caransebeș a participat la ONSS Cros, faza județeană, dar și la o competiție dedicată luptei antidroguri.

„A fost un concurs 2 în 1, o cursă și două premii. Atleții noștri au participat pentru școlile la care învață și vor reprezenta aceste școli la faza finală a ONSS ce se va desfășura la Craiova. Nu am avut participanți la nivelul licee băieți. Toate celelalte categorii le-am câștigat”, a menționat Cristian Dragomir.

Iată și rezultatele:

  • la învățământ primar: Leea Pârvu – locul 1, Andrei Crașovan – locul 1, David Tucaliuc – locul 2, Ianis Ilie locul – 3 și Tamas Arydan – locul 5.
  • la învățământ gimnazial: Hanni Brecica – locul 1, Denisa Ludica – locul 2, Sorina Axenti – locul 4, Viviana Peia – locul 5, Dragomir Ionuț – locul 1, Lucian Ștefan – locul 2.
  • la învățământ liceal: Sorina Ciuche – locul 1, Adina Chirilă – locul 2.

Hanni Brecica, Ionuț Dragomir și Sorina Axenti vor participa la faza finală a acestei olimpiade școlare la Craiova în 20 aprilie și își vor reprezenta școlile, C.N. „Traian Doda” și C.N. „C.D. Loga”.

Reamintim că atleții din Caransebeș, copii 2 (născuți în 2008) și copii 3 (născuți în 2009) s-au întors de la Cluj Napoca cu rezultate foarte bune: Tucaliuc David a câștigat medalia de argint, Pârvu Leea s-a clasat pe locul 5, Ilie Ianis a câștigat medalia de argint și Tamas Arydan a câștigat medalia de bronz. De asemenea, pe echipe Caransebeșul s-a clasat pe locul III.

„Le mulțumim colegilor de la Cluj, conduși de domnul profesor Măcelaru, care au organizat impecabil competiția și Federației Române de Atletism care s-a implicat în dezvoltarea atletismului la vârste mici, prin elaborarea unui regulament de poliatloane atractiv și care a asigurat toate premiile. Am convingerea că aceste competiții regionale vor deveni foarte importante începând cu această vară pentru inițierea copiilor în tainele atletismului”, a mai menționat antrenorul emerit prof. Cristian Dragomir.