Ați mințit poporul cu televizorul!

De fapt, cu Facebookul, care a ajuns cam același lucru. Fie vorba între noi, Facebook e mai al dracului ca televizorul, că la ăsta din urmă te mai trăgea de mânecă moderatorul din platou când o luai pe arătură, pe când pe site-ul ăsta de socializare poți să debitezi toate inepțiile ce-ți trec prin cap, deoarece nu stă nimeni să verifice ce postezi pe pagina ta sau pe un grup.

Ce zici, Romi, îmi dai dreptate ori nu? Sau tu nu ești din ăia care mint poporul cu televizorul. Înțeleg, tu nu, doar Mocioalcă, Hurduzeu, Ionuț Popovici. Mama lor de jmecheri ce se cred ei. Niciun liberal n-ar face una ca asta, să mintă, pardon, să inducă în eroare cetățeanul-telespectator. Mai ales acum, în Postul Paștelui, când smerenia trebuie să ne cuprindă pe noi toți, nu doar pe voi, liberalii.

Cel puțin așa am crezut. Că voi, cu tine în frunte, sunteți cei mai onești și mai corecți dintre noi toți. A, și cei mai cinstiți, ca să fiu corect până la capăt. Asta până ieri când, neavând altceva mai bun de făcut, m-a împins Satana să intru pe pagina de Facebook a Consiliului Județean și ce credeți că văd? Văd o postare cu tine, Romică, cum ai fost la București și ai semnat ce ai semnat acolo la minister. Citesc, citesc și iarăși citesc în timp ce inima mi se umplea de bucurie și recunoștință față de tine, puiucule: „Consiliul Județean Caraș-Severin investește în viitor.” Nu în prezent, că asta știe tot prostu’ să facă, ci în viitor. Din text reiese că, datorită acestui președinte minunat, CJ a obținut două finanțări, prin PNRR, în valoare de 19 milioane de lei. Mai jos de text, puiucu’ și ministrul de la Fonduri Europene, Marcel Boloș, își strâng mâinile ca doi liberali de nădejde.

postare cj bolos ulmu

Și din nou mi se umple sufletul de admirație, de patriotism local, mă rog, de sentimentele astea pe care nu le poți exprima în cuvinte. Când în colo, ce să vezi: poza cu Boloș e un fake cât Casa Poporului. Ea e adevărată, dar nu e din filmul ăsta, ci din cel în care Romi și Boloș au semnat contractul de 100 de milioane de euro pentru Aquacaraș. Acolo apărea și Aurică Filipescu, de data asta, nu, pentru că cel care a postat poza a avut grijă ca în ea să apară doar cei doi liberali.

bolos filipescu dunca

Bă, măcar dacă ar fi fost doar atât. Numai că, din câte am aflat și noi pe surse, contractele astea nu s-au semnat la ministerul condus de Boloș, ci la Ministerul Dezvoltării aflat sub comanda lui Attila Cseke. E adevărat, Romi? Sau nici măcar tu nu știi unde ai fost și ce ai semnat? Îți spun eu, dacă nu-ți amintești, că nu e mare filosofie, finanțările astea prin PNRR se semnează la Ministerul Dezvoltării. Asta ți-o spun sigur. Că ai pus poza cu Boloș era de așteptat, nu pentru că nu ți-ar plăcea ție ministrul ăsta ungur, dar măcar voi între voi liberalii să vă felicitați, să vă dați grande în fața poporului, vorba lu’ Gică Craioveanu.

Hai, treacă și fake-ul ăsta ordinar, dar nu înțeleg ce caută școala aia în poză? Cum care școală? Aia cu care vrei să ne spui că e de la Bocșa, dar de fapt nu e de la Mirel Pascu, ci dintr-o comună – Ulmu, din județul Călărași? Nu te mai chinui să ne aburești, îți spun eu: ați luat cu copy-paste o fotografie cu o școală de unde s-o nimerit. Că ce ți-ai zis? „Lasă, bă, până mă duc la Bocșa să fac o poză, e bună și asta. Că cine se prinde că nu e așa?” Exact ca în sintagma aia de care vorbeam: „Ați mințit poporul cu televizorul! ” Păi, e frumos, bă Romi, ce ai făcut?

scoala ulmu

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/