Atenție, viitoare mămici! La maternitate se fac analize, teste și investigații gratuite!

untitled design set 970x90 px

Sarcina este una dintre cele mai frumoase, dar în același timp și una dintre cele mai dificile experiențe din viața unei femei. Problemele pot să apară pe măsură ce sarcina progresează, iar în acest caz, viitoarea mămică are nevoie de profesioniști pentru observarea evoluției și supravegherea stării de sănătate.

O veste bună vine de la cele două maternități existente una la Spitalul Clinic Municipal de Urgență și cealaltă la Spitalul Clinic Județean de Urgență, ambele din Timișoara. Este vorba despre Maternitatea Odobescu și Maternitatea Bega care acordă servicii medicale gratuite de investigații prenatale în cadrul unui proiect cu finanțare europeană, intitulat „Dezvoltarea unui sistem regional de centre medicale de excelență în screening prenatal în Regiunea de Vest”.

Astfel, femeile însărcinate, indiferent dacă sunt asigurate sau neasigurate și locuiesc în zona de vest a țării, în judeţele Arad, Caraş- Severin, Hunedoara şi Timiş, pot beneficia gratuit de mai multe tipuri de consulturi și investigații.

Totul pornește de la o consultație de specialitate obstetrică-ginecologie, apoi se efectuează ecografie obstetricală şi ginecologică, analize de laborator și test Babeş-Papanicolau.

publicitate ziar expresb 1000x100

Sunt avute în vedere și investigațiile mai ample care au ca țintă depistarea anomaliilor fetale care se efectuează între săptămânile 11 și 19+6 zile. De asemenea, viitoarele mămici, pot beneficia de dublu test și triplu test și supravegherea sarcinii normale sau cu risc crescut.

Persoanele interesate pot face programări la telefonul cu numărul: 0771 481518 sau prin email: programare.screening.gravide@gmail.com

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/