Atenție, șoferi! Se ridică din nou mașinile parcate ilegal pe străzile Timișoarei FOTO

masini1

Șoferii trebuie să aibă mare grijă unde-și lasă mașinile pe străzile Timișoarei. Poliția Locală anunță că, de la mijlocul lunii februarie, se ridică din nou autovehiculele parcate ilegal. 60 de persoane au rămas deja fără mașini pentru că au încurcat circulația.

Poliția Locală Timișoara anunță că pe lângă amenzi pentru șoferii care parchează ilegal, de la mijlocul lunii februarie s-a revenit și la ridicarea mașinilor care încurcă circulația.

Astfel, în ultima lună și jumătate, au fost ridicate 58 de mașini parcate neregulamentar din zone precum Dr. I. Mureșan – Spitalul Județean, M. Eminescu, Revoluției 1989, Gh. Dima, A. Ipătescu, Dâmbovița, Calea Martirilor, Regele Ferdinand, V. Babeș, Aurel Popovici, Piatra Craiului, Pictor I. Zaicu, Martin Luther și altele. De asemenea, alți 3.579 de șoferi care și-au lăsat mașinile pe unde au apucat au fost amendați de la începutul anului și până în prezent.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 sunt de la 290 lei, pentru oprire, și pot ajunge până la 725 lei, pentru staționare, cu 2, respectiv 3 puncte penalizare la permis.  Pentru a evita sancționarea sau chiar ridicarea autovehiculelor, Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte legislația în domeniu, deoarece se acționează zilnic pe această linie”, a transmis Poliția Locală Timișoara.

masini4

masini3

masini2

banner 970 x 250