Atenție, șoferi! Restricții în sensul de la AEM timp de două săptămâni

Anunț important pentru șoferi din partea Primăriei Timișoara. În sensul giratoriu de la AEM vor fi impuse restricții de circulație timp de aproape două săptămâni, începând de luni, 6 decembrie. Asta din cauză că în zonă se realizează lucrări de lărgire a unei străzi.

Primăria Timișoara informează că, în perioada 6 – 18 decembrie, circulația în sensul giratoriu de la AEM va fi restricționată. Asta pentru că în zonă se realizează lucrări în cadrul proiectului de lărgire la patru benzi a străzii Mareșal Constantin Prezan, fosta Lidia, și Venus.

În perioada respectivă va fi realizat racordul dintre magistrala de 1000 mm apă-canal de pe Prezan cu rețeaua din sensul giratoriu. Antreprenorul Strabag va interveni întâi pe cele două benzi exterioare din giratoriu pentru săpături, montare rețea, acoperire și asfaltare. Benzile interioare vor fi închise pentru mai mult timp în etapa a doua, pentru o intervenție mai complexă. Antreprenorul va realiza o subtraversare pentru a monta magistrala fără a fi nevoie să taie liniile de tramvai. Procesul implică echipament specializat și poate include multiple necunoscute până când sunt finalizate excavările”, a transmis Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, perioada de restricționare depinde de situațiile întâmpinate pe parcursul săpăturilor. În cazul în care acestea decurg fără probleme, lucrările se vor încheia mai repede.