Atenție, polițiștii sunt maeștri la mânuit pistolul!

Cei care se gândesc la faptul că ar putea scăpa cu ușurință de polițiștii cărășeni ar trebui să își scoată din minte acest lucru. Rezultatele concursului care a avut loc astăzi, cu prilejul Zilei Poliției Române, sunt impecabile.

După jurnaliști, a venit rândul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin să arate că sunt cei mai buni. La competiţie au participat 19 ofițeri care au încercat şi au reuşit să îşi dovedească măiestria în arta tirului.

Anul acesta competiţia de tir a constat în executarea unei trageri cu pistolul  „Carpaţi”, calibru 7,65 mm, asupra unui ţinte situate la 20 de metri distanţă faţă de concurenţi. Fiecare concurent a avut la dispoziţie câte şase cartuşe pentru a nimeri ţinta şi a încerca să obţină punctajul maxim, de 60 de puncte, dar pentru a se „încălzi” au primit iniţial cinci cartuşe.

Locul I a fost adjudecat de comisarul-şef Cojocaru Eronim – şeful serviciului Resurse Umane, cu 57 de puncte, iar pe locul doi a urmat agentul şef adj. Cheţan Ancuţa – purtător de cuvânt – Serviciul Cabinet. Pentru locul III au fost necesare două şedinţe de tragere suplimentare pentru departajare, întrucât trei concurenţi au avut acelaşi punctaj. În final, locul trei a fost adjudecat de Covaciu Ovidiu.

Punctajele foarte bune obţinute la trageri au bucurat conducerea inspectoratului şi ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei certaţi cu legea… Cu acest concurs, în care poliţiştii şi-au demonstrat agerimea ochiului şi stabilitatea mâinii, a debutat seria activităţilor sportive desfăşurate cu ocazia Zilei Poliţiei Române din data de 25 martie 2015.

Câştigătorii au fost felicitaţi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, iar cu sprijinul I.P.A. Regiunea Caraş-Severin, Corpului Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţiei Dinamo aceştia au fost răsplătiţi cu diplome şi echipamente sportive.