Atenția Mitropolitului Banatului se îndreaptă din nou spre spitalele din județul Timiș! A donat peste 7 tone de mâncare

În pragul sărbătorilor de iarnă, Părintele Mitropolit Ioan al Banatului a donat 7,2 tone de mâncare spitalelor din Jebel și Gătaia. Nu este prima dată când atenția Înaltpreasfințitului se îndreaptă spre unitățile sanitare din județ.

Părintele Mitropolit Ioan îi încurajează pe toți credincioșii să sporească faptele de milostenie față de cei aflați în lipsuri, nevoi și suferințe și îi îndeamnă să intensifice rugăciunea.

„Prin astfel de acțiuni filantropice derulate cu câteva zile înainte de sfânta sărbătoare a Domnului nostru Iisus Hristos, Înaltpreasfinția Sa, împreună cu sectorul social al Centrului eparhial, vin în ajutorul acestor unități medicale care se confruntă cu unele lipsuri, donațiile făcute fiind de mare folos sutelor de pacienți internați în aceste unități speciale. Săvârșind aceste fapte de întrajutorare, Biserica își împlinește misiunea din totdeauna și anume aceea de a oferi hrană celor flămânzi, îmbrăcăminte celor goi și de a continua o activitate filantropică în folosul semenilor, începută încă din primul veac creștin”, au transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Timișoarei.

În acest an, la spitalele din județul Timiș au mai fost donate materiale de protecție, hrană, prosoape de unică folosință sau cearșafuri.