Atacată cu un cuțit la primele ore ale dimineții pe un bulevard din Reșița!

man holding a knife in a threatening stance

O femeie de 32 de ani a tras o sperietură soră cu moartea în această dimineață. Un bărbat înarmat cu un cuțit a atacat-o pe bulevardul Republicii din Reșița.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Republicii nr. 21, înainte de răsăritul soarelui. Probabil profitând de faptul că femeia era singură, un bărbat a atacat-o din senin cu un cuțit și a lovit-o cu pumnul. A reușit să se facă nevăzut cu telefonul victimei.

„În această dimineață, la ora 05.35, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că, în timp ce se afla pe b-dul Republicii din Reșița, o femeie a fost atacată cu un cuțit și lovită cu pumnul în zona feței de o persoană necunoscută, care i-a sustras telefonul mobil și a fugit. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea tragerii la răspundere penală a persoanei vinovate.”, explică Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din fericire, femeia nu a fost rănită cu cuțitul pe care atacatorul îl avea asupra sa, însă are nevoie de îngrijiri medicale după lovitura cu pumnul.

tmc 640