Atac fără precedent la Justiția din Caraș-Severin! PNL îl condamnă pe procurorul-șef DIICOT!

justitie corupta

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin continuă să formuleze acuzații deosebit de grave la adresa unor magistrați cărășeni, considerându-i profund corupți și parte dintr-o adevărată mafie! Poziția lui Romeo Dunca e susținută de tot mai mulți membri PNL!

Ceea ce părea să fie inițial poziția personală a liberalului din fruntea județului începe să devină pe zi ce trece poziția celei mai importante instituții din Caraș-Severin și chiar a Partidului Național Liberal. Și asta pentru că nimeni, dar absolut nimeni, nici din administrația județeană, nici dintre liberalii cărășeni nu s-a dezis de acuzațiile lansate în spațiul public de Romeo Dunca. Acuzații deosebit de grave, pe care acesta și le asumă. Deocamdată, fără nicio probă.

Dar nu numai că nu s-a delimitat nimeni de aceste acuzații, mai mulți liberali chiar le susțin. Public! Printre ei, nume grele: subprefectul Cristian Gâfu, avocat de profesie, Nelu Popa, primarul Reșiței, consilierul județean Doru Coșei, Cătălin Golu, primarul comunei Ciclova Română, Zaharia Rădoi, consilierul președintelui Dunca, sau Aurică Borobar, membru în prima linie a PNL Reșița. Iar cum alți lideri marcanți ai PNL n-au avut nimic de obiectat la cele afirmate de Romeo Dunca se poate foarte ușor spune că vocea președintelui CJ e vocea partidului. Ceea ce e foarte grav, pentru că reprezintă un atac nepermis la adresa Justiției cărășene.

„În ultimul timp sunt acuzat că fac pe procurorul și judecătorul, că mă războiesc nejustificat cu instituțiile din județ care nu își fac treaba și, astfel, nu ne ajută să recuperăm la bugetul Consiliului Județean Caraș-Severin prejudicii care au fost create prin comiterea mai multor infracțiuni sau fapte penale. Așa este! Mă zbat (sper că nu inutil) să recuperez banul public sustras ilegal din bugetul județului Caraș-Severin și din păcate pot spune ca unii angajați ai statului, din justiție și poliție, nu  își fac datoria – din acest motiv sunt obligat, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, să arăt realitatea tuturor cărășenilor care m-au votat – cum s-a putut în acest județ să furi și să rămâi și nepedepsit, și cu bani în «buzunar».”, își justifică atacurile liberalul Romeo Dunca.

Șeful CJ acuză Justiția din Caraș-Severin că, în loc să-i pedepsească, i-a albit pe mulți dintre cei care „au prăduit bugetul public”. Romeo Dunca vorbește despre „procurorul famigliei cărășene”, despre „judecătorul de casă” și despre aranjamente judiciare din îndepărtata Sicilie. Și chiar dă nume și prenume. Sunt vizați în principal de acuzațiile președintelui procurorul-șef DIICOT Caraș-Severin și singurul judecător al Secției Penale din Tribunalul Caraș-Severin.

Lansate în spațiul public și neprobate, astfel de acuzații la adresa justiției sunt inacceptabile, mai ales din partea unui lider politic. Al celui mai important din județ. Dovedite în justiție… ar fi altceva!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/