ASU Politehnica rămâne pe „Dan Păltinișanu”. Elevii lui Cosmin Petruescu au un meci important cu Daco-Getica București

ASU Politehnica joacă sâmbătă din nou pe „Dan Păștinișanu”, de data aceasta cu Daco-Getica București. Meciul este important deoarece timișorenii sunt pe locul 14, iar bucureștenii, pe 15. Situația la echipă nu este simplă, deoarece Cosmin Petruescu are în continuare probleme de lot, iar echipa are tot cel mai slab atac din toată liga secundă.

Sunt accidentați pentru acest meci Munteanu, Schieb, Plămadă, Mihai Ene, iar Jurj și Scutaru sunt suspendați. „Ne așteaptă o partidă dificilă, importantă, dar nu decisivă, mai sunt 11 etape și 33 de puncte puse în joc. O partidă importantă și pentru noi, și pentru echipa adversă, mai ales din cauza desfășurării ulterioare a campionatului. Ne dorim să păstrăm evoluția bună din meciul cu Mioveni, dar să schimbăm deznodământul și să obținem cele 3 puncte. Băieții sunt foarte motivați pentru această partidă, în ciuda absențelor cu care ne confruntăm pentru acest joc. În toate partidele am avut atitudinea corectă, îmi doresc ca acum să avem rezultatul de partea noastră. Îmi doresc să fim mai inspirați, însă în fața porții”, a declarat Cosmin Petruescu despre joc.

Inițial, echipa avea planificat să joace aproape toate meciurile din retur pe Știința, dar după succesul cu Petrolul, alb-violeții au decis să mai rămână pe cel mai mare stadion din oraș. „Meciul a rămas pe «Dan Păltinișanu» ca să vină cât mai multă lume. Consider că pe «Dan Păltinișanu» vine mai multă lume. Pe Știința, într-adevăr, îi simțim pe fani mai aproape, dar în schimb, numărul spectatorilor poate fi mai mare decât pe Știința”, a precizat, despre acest aspect, Petruescu.

Jucătorii speră să facă uitată înfrângerea de la Mioveni. Ionuț Coadă e unul dintre foștii accidentați, care, cel mai probabil, îi va lua locul lui Scutaru. „Mă bucur că am revenit, m-am antrenat normal cu echipa, sunt pregătit pentru ceea ce urmează. Sperăm să câștigăm meciul de sâmbătă, să luăm cele 3 puncte. Suntem motivați să arătăm suporterilor că locul din clasament nu este cel care trebuie. Eu mă simt destul de bine, sper să nu mai am parte de accidentări”, a declarat Coadă.

Adrian Bedea este unul dintre jucătorii care au ratat ocazii importante pentru echipă și care până acum nu a marcat niciun gol pentru ASU Poli. „Poate voi avea și eu norocul să marchez, pentru că, din păcate, tot ajung acolo în fața porții, dar nu pot să-mi ajut echipa. Am avut o ocazie mare și la Mioveni. Sâmbătă ne așteaptă un meci dificil. Mai sunt 33 de puncte puse în joc, trebuie să luăm fiecare meci în parte și să adunăm cât mai multe puncte. În special meciurile de acasă, pe care le jucăm cu un public numeros. Este o oarecare presiune, pentru că ne dorim victoria”, a precizat Bedea.

Meciul dintre ASU Poli și Daco-Getica începe sâmbătă, la ora 17 și nu e televizat.