Asociația „Toți pentru Metalul Reșița” luptă pentru fanii rossoneri

toti pentru metalul resita
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Asociația „Toți pentru Metalul Reșița” a luat naștere pe 28 martie 2024, din suflet pentru clubul CSM Reșița. Suporterii își doresc să aducă împreună fanii rossoneri care se mândresc cu istoria de peste 90 de ani a fotbalului din Banat.

Palmaresul clubului cuprinde două trofee majore, un Campionat și o Cupă a României, peste 16 prezențe în prima ligă de fotbal a României și numeroase momente care au făcut din sport o mândrie pentru bănățeni și în special pentru reșițeni. Unul dintre momentele surprinse acum 26 de ani, pe 1 aprilie 1998, a fost când viitorul căpitan al naționalei, Cristian Chivu, a înscris primul gol în Divizia A pe care l-a dedicat tatălui său, antrenorul Mircea Chivu, decedat în dimineața aceleiași zi.

„Pentru că noi suporterii roș-negrii am fost întotdeauna o voce puternică și unită, constituirea Asociației a pornit din dorința afilierii unitare a suporterilor roș-negrii din toate colțurile lumii într-o entitate oficială, care să promoveze și să dezvolte iubirea pentru clubul de fotbal CSM REȘIȘȚA. Astfel,constituirea Asociației Toți Pentru Metalul Reșița a fost realizată de 14 membrii fondatori din țară și din Diaspora roș-neagră. Amintim aici că o parte dintre membri fondatori, sunt reșițeni stabiliți în Germania și Austria. Dacă am vorbit de diasporă, amintim și de nucleul suporterilor roș-negrii din Timișoara și București”, transmit membrii fondatori Asociația Toți Pentru Metalul Reșița.

untitled design set 970x90 px

Conducerea asociației, formată din președintele Marius Crai și vicepreședinte Valentin Murar, transmite că „Toți pentru Metalul Reșița“  își propune să reprezinte interesele suporterilor în relația cu echipa de management CSM Reșița, să ofere suport în zona decizională a clubului și să îl sprijine să atingă performanțe notabile, să colaboreze cu autoritățile locale, mediul privat și persoanele fizice pentru a obține fondurile necesare pentru derularea activităților și să organizeze evenimente care să consolideze brandul CSM Reșița la nivel local, național și internațional.

Asociația este deschisă pentru suporterii care doresc să devină membrii. Taxa anuală de membru este de 100 de lei care poate fi virată după completarea unei cereri de adeziune. Mai multe detalii pot fi aflate pe pagina de facebook a asociației.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/