Asociația TM2021 va beneficia de cotizația anuală. Consiliul Județean Timiș a alocat 500.000 de lei

explo 1000x200

Asociația „Timișoara 2021 – Capitală Europeană a Culturii” va primi cotizația anuală în valoare de 500.000 de lei din partea Consiliului Județean Timiș. Proiectul de hotărâre a fost votat vineri, în ședința extraordinară.

Deși suma a fost aprobată încă din toamna anului trecută, conform vicepreședintelui CJ Timiș, cei de la asociație nu au intrat în posesia cotizației anuale, deoarece nu au depus documentația conform prevederilor legale.

„Nu au fost dați până acum sau a fost dată numai o parte și urmează să fie dată și diferența, deoarece trebuiau aduse niște acte justificative, potrivit legii și instrucțiunilor pe care le-am primit de la Curtea de Conturi, astfel că de abia în cursul lunii iunie și mai bine zis pe data de 12 iunie, cei de la asociație au depus în totalitate actele la noi, la Direcția de Administrație Publică, cea care se ocupă cu verificarea acestor acte și cu ordonanțarea plăților și, mai mult, au depus încheierea de la Judecătorie și prin această încheiere s-a aprobat Hotărârea Adunării Generale a Asociației privind cuantumul de 500.000 de lei”, a spus Nicolae Oprea, vicepreședinte CJ Timiș.

banner 970 x 250