Asistenţii personali şi persoanele cu dizabilităţi din comuna Pojejena, fără fonduri pentru lunile noiembrie şi decembrie

Cuib de vise 1000x100

Deși nu se știe în baza căror criterii au fost distribuite sumele către UAT-uri din partea actualei puteri, cu ocazia celei mai recente rectificări bugetare, unii edili, în special cei social-democrați, fiind de părere că infuzia bugetelor locale s-a datorat mai degrabă apartenenței politice decât nevoilor reale identificate în cadrul comunităților, cert este că în zona Clisurii Dunării, zonă cu un puternic bazin politic de Stânga, nicio comună nu a beneficiat de mai mult de 250.000 de lei, bani care abia dacă ajută la soluționarea lucrurilor pe segmentul angajaților care fac parte dintr-o categorie specială. Este și cazul comunei Pojejena.

„Asemeni celorlalte comune din Clisura Dunării, Primăria Pojejena a beneficiat, în urma rectificării bugetare din luna septembrie, de suma de 250.000 lei. Cu banii respectivi am achitat restanțele pe care le-am avut față de asistenții personali și persoanele cu dizabilități de pe raza UAT-ului. Deși suntem la zi în cadrul acestui capitol, banii pe care i-am primit nu ne ajung să acoperim cheltuielile în cazul salariaților din această categorie specială pentru ultimele două luni din acest an.”, a precizat Mira Radovancovici, primarul comunei Pojejena.

publicitate si promovare in ziar

În ciuda faptului că nu se poate vorbi despre banii necesari pentru partea de cofinanțare a proiectelor în derulare sau despre sumele cheltuite de primării în contextul epidemiologic, edilul-șef din Clisură nădăjduiește totuși ca luna lui decembrie să vină cu o nouă rectificare bugetară, astfel încât anul în curs să poată fi încheiat cu brio, fără datorii.

Sursa foto principal: adevarul.ro.

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/