Asfaltarea drumurilor comunale, o prioritate pentru Primăria Forotic

sporea

Deși nu a fost identificată încă sursa de finanțare, administrația locală are în lucru documentația pentru modernizarea și reabilitarea străzilor rămase neasfaltate în comuna Forotic.

Planul Național de Redresare și Reziliență este așteptat ca pâinea caldă de administrațiile locale din Caraș-Severin. Primarii speră ca prin accesarea acestuia, proiectele ce țin de infrastructura locală, precum apă, canalizare și drumuri, să-și găsească rezolvarea. Printre edilii care așteaptă lansarea PNRR se numără și cel al comunei Forotic, Alexandru Sporea.

Sporea intenționează ca prin acest program să pună la punct întreaga infrastructură rutieră. „Cunosc foarte bine necesitățile comunei și sunt ordonate în funcție de importanță sau urgență și, bineînțeles, creionate după programele de finanțare. Zilele trecute, am făcut o primă vizită pe teren, pentru identificarea generală a străzilor care urmează a fi proiectate și introduse pe un program de finanțare. Îmi doresc modernizarea tuturor străzilor din comună care au rămas neasfaltate. Lucrăm la documentație acum, pentru că pe lângă asfaltare, mai avem în vedere și construirea de șanțuri betonate sau, după caz, modificarea celor înguste, construite în trecut. Ne pregătim din timp, pentru ca în momentul în care se deschide PNRR să fim printre primii care-l accesează.”, ne-a declarat primarul comunei Forotic, Alexandru Sporea.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/