Asfalt de 26 de milioane de lei la intrarea Dunării în țară!

promovare online Timisoara Casa Auto

După ce Socolul își vede unul dintre obiective aproape îndeplinit, tronsonul de drum DN 57 A reabilitat până la Pojejena, acum se pregătesc alți kilometri de asfalt proaspăt!

„Modernizarea infrastructurii rutiere și pietonale” în comuna cărășană reprezintă următoarea mișcare pe care primarul Olghița Ghiță a pregătit-o. În acest sens, edilul a înaintat deja o solicitare, la mijlocul lunii trecute, iar, dacă documentația va fi aprobată, suma care ar ajunge în comuna Socol pentru materializarea acestui proiect este de 26 de milioane de lei (fără TVA). Din Fondul de Dezvoltare și Investiții! Asta înseamnă că statul asigură, la început, banii pentru realizarea investiției, urmând ca, în baza unui grafic care va fi stabilit, timp de două decenii, Primăria să restituie suma respectivă, fără nicio dobândă.

Concret, acest proiect presupune lucrări „pe partea de pietonală în toată comuna. Sunt 11 km de străzi, ceea ce-nseamnă 22 de km de pietonală, pe o lățime de 1,5 m, podețe pentru acces către proprietățile oamenilor, rigole și, unde mai e cazul, au mai rămas niște străduțe, mai ales Baziașul, pentru asfaltare.”, după cum a explicat Olghița Ghiță pentru expressdebanat.ro.

promovare banner maxagro

 

 

publicitate tmc 640