Artistul reșițean Valeriu Sepi inaugurează o expoziție de pictură în mediul online

1000x100 (1)

DeSemne, expoziția de pictură semnată de artistul reșițean Valeriu Sepi, va fi prezentată iubitorilor de artă într-un vernisaj online ce are loc duminică, 20 decembrie, la ora 18.00, pe pagina de Facebook Art Hoc. Viața în pandemie l-a inspirat pe artist să creeze. 

Numele expoziției este un joc de cuvinte între noțiunile desen și semne, iar Valeriu Sepi ilustrează prin creația sa maturitatea artistului ajuns la 75 de ani, martor la multe schimbări sociale. Expoziția ce va fi inaugurată la Timișoara are, pe lângă trimiterile la realitate și în sfere filosofice (munca lui Sisif), unele religioase, cum ar fi crucificarea.

Valeriu Sepi este născut la Reșița în 1945 și este un artist cunoscut și îndrăgit atât în sfera artelor vizuale, cât și în cea muzicală. Cu o experiență artistică de peste 50 de ani, Valeriu Sepi a fost activ de-a lungul timpului în arii diverse –  design, pictură murală, inginerie, muzică, actorie și coregrafie. Este un artist cu o vastă activitate expozițională, atât în țară, cât și peste hotare. A fost profesor de desen în România, Germania, Singapore, Brazilia, Australia, Indonezia, Malaezia, Thailanda și Nepal, locuri unde și-a lăsat amprenta prin lucrările sale care sunt găzduite în muzee, galerii și colecții particulare. În prezent este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România ai filialei Timișoara, oraș în care trăiește și lucrează.

expressheadergeneral (1)

Expoziția poate fi vizitată până în 21 ianuarie anul viitor și fizic la Timișoara, la galeria Art Hoc din Piața Unirii nr. 6, cu programare telefonică la 0740.607.860.