Artistul Ovidiu Scridon, turneu în Caraș-Severin

Premergător Zilei Europei, elevii și profesorii din Caransebeș au fost invitați de primarul Felix Borcean să ia parte la un concert, în sala Primăriei 1 Decembrie 1918, oferit de Ovidiu Scridon, un nume cunoscut printre iubitorii muzicii folk şi nu numai. Acţiuni similare vor avea loc la Reşiţa, Bocşa, Oraviţa şi Anina.

Deși a realizat cam tot ce și-a propus, muzica rămâne prima dragoste a ardeleanului care a dorit să împărtășească și caransebeșenilor din creația sa.

„Obişnuiesc să privesc oamenii în ochi, mă bucur uneori de lucruri aparent nesemnificative, caut firescul în relaţiile cu semenii şi întotdeauna îmi place să savurez partea plină a paharului. Toate acestea îmi permit să am un fond pozitiv şi mai mult decât atât, să rămân un om liber”, spune Ovidiu Scridon, care menționează că Beatles rămâne trupa sa de suflet.

A reapărut pe scena românească la-nceputul anului 2007, plin de optimism, energie şi bucuria de-a împărtăşi din emoţiile lui, alături de chitara şi muzicuţele sale. La Caransebeș a venit cu cele două volume de poezie: „Portretul unui gând” și „Tu ce-ai făcut azi?”, cel din urmă fiind prezentat publicului din țară, astfel că turneul va continua azi, 9 mai, la Liceul Diaconovici Tietz din Reșița, în 10 mai solistul va fi la Bocșa și Oravița, iar vizita în Caraș-Severin se va încheia în 11 mai la Anina.