Artificii pe cerul Reșiței în noaptea dintre ani, admirate de la geam!

Municipalitatea reșițeană a decorat centrul orașului pentru sărbătoarea Crăciunului și va lumina cerul în noaptea de Revelion, dar le recomandă reșițenilor să nu se adune în piața centrală deoarece focuri de artificii vor putea fi admirate în fiecare cartier.

Pentru a împiedica răspândirea COVID-19, la trecerea în 2021 reșițenii nu mai sunt invitați în centrul orașului la obișnuitele concerte și focuri de artificii. Primarul Nelu Popa a explicat însă că a avut grijă ca toată lumea să poată deschide o sticlă de șampanie urmărind spectacolul de lumină de pe cer.

„Noi nu am chemat reșițenii pentru nicio acțiune, nici de Crăciun, și nici de Revelion. E posibil ca noi să lansăm câteva focuri de artificii în oraș, inclusiv în Govândari. Nu de amploarea celor din anii precedenți, dar toate aceste lucruri se pot vedea și din casă sau de la distanță, nu trebuie să stăm buluc unii peste alții. Nu o să le fur reșițenilor bucuria asta de a vedea focul de artificii în seara de Anul Nou, dar îi sfătuiesc să deschidă geamurile, să le vadă de acasă sau din fața blocurilor lor.”, a îndemnat primarul Popa.

leader board 728 x 90 px