Artă vie în mii de culori, o simfonie pe panelul toamnei – apa ta, Aur’a!

aura3
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Sezonul rece și-a intrat în drepturi, iar corpul nostru trebuie să fie pregătit corect pentru trecerea spre toamnă-iarnă. Consumul optim de apă natural alcalină Aur’a îmbunătățește concentrarea, susține energia și ajută la buna funcționare a organismului. Ține pasul cu activitățile zilnice, rămâi hidratat!

Este aurul din Munții Dognecei și este minunea care a trecut de mult granițele, ajungând pe masa celor mai bogate țări din lume. Premiată cu nenumărate distincții, apa Aur’a, este apă naturală de izvor, pură, alcalină, cu conținut (natural) de coloizi de aur și argint și cu minerale perfect echilibrate. Este preluată direct din natură și îmbuteliată în sticle de sticlă, după cele mai exigente sisteme de calitate și siguranță alimentară.

Am adus aurul la suprafață!

Când spunem aur, nu ne referim  doar la colizii de aur pe care apa Aur’a îi conține, ci și la nenumăratele beneficii, care îi oferă caracterul de apă sănătoasă. Izvorul apei AUR’A se numește Ursoanea, denumire moștenită din vremuri străvechi. Apa coboară de pe munte, prin inima lui, și „spală” Cracul cu Aur, un masiv cunoscut ca loc de extracție a aurului pe vremea dacilor. Datorită dispunerii șisturilor aproape orizontal, apa trece lin și se îmbogățește cu elemente. Din locul în care izvorăște, este captată și transportată doar 47 de metri prin conductă, până la locul unde este îmbuteliată în sticlă.

aura 1

1000x100 (3)

Pentru că totul ține de o naturalețe perfectă, parcursul apei este unul cât se poate de firesc. Aur’a izvorăște dintr-un izvor subteran, constant, la aceeași temperatură. Ajunsă în fabrică, este îmbogățită cu o cantitate perfectă de CO₂ natural, pentru a-i oferi gustul plăcut și revigorant , iar comparativ cu alte ape Aur’a prezintă un conținut foarte scăzut de sare.

Miracolul din munții României. Magia Naturii

Este comoara din Banat care energizează, hidratează, reglează, îmbunătățește și ameliorează, cu beneficii extraordinare pentru consumator.

  • Lipsa concentrațiilor de nitriți și nitrați îi conferă statutul de apă nepericuloasă.
  • Are uimitoarea capacitate de a neutraliza și lichefia deșeurile acide din organism, fiind sursă de sănătate și stare de bine
  • Are calități antioxidante care protejează celulele împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi
  • Stimulează forța vitală a organismului
publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/