Arsenal găsit în casa unui bărbat din Caraș-Severin, după ce omul a ajuns la spital rănit la cap!

foto arme 3

O armă din Al Doilea Război Mondial și muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor au fost ridicate din locuința unui bărbat din Ciclova Română, după ce acesta s-a rănit și a ajuns la spital.

Polițiștii din Oravița au ridicat de la domiciliul unui bărbat de 60 de ani din comuna Ciclova Română mai multe arme deținute ilegal, una datând posibil din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. S-au mai ridicat muniție, dispozitive de ochire, o arbaletă, un aparat cu electroșocuri confecționat artizanal, precum și alte obiecte folosite la confecționarea armelor. Toate acestea ar fi fost deținute de bărbat la domiciliu, într-o cameră asigurată cu măsuri de securitate improvizate.

Bărbatul s-a dat singur de gol, pentru că s-a rănit la cap și a ajuns la spitalul din Oravița luni-dimineață, iar în prima fază, exista suspiciunea că rana ar fi fost provocată de o armă.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

„Polițiștii au fost sesizați de medicul de gardă al Spitalului Orășenesc Oravița despre faptul că la unitatea medicală s-a prezentat un bărbat de 60 de ani, care prezenta o plagă la nivelul capului, posibil produsă prin împușcare. Din verificările efectuate s-a stabilit că nu au existat conflicte sau neînțelegeri între bărbat și membri ai familiei sau alte persoane, la nivelul poliției nefiind înregistrate sesizări sau plângeri în legătură cu acesta. Ulterior, bărbatul a fost examinat de către medicul legist, iar în urma concluziilor medico-legale, nu s-a confirmat faptul că plaga ar fi fost produsă prin împușcare, bărbatul nefiind rănit grav și refuzând internarea”, transmit polițiștii cărășeni.

Armele și muniția, precum și toate celelalte dispozitive și obiecte artizanale au fost ridicate de polițiști pentru continuarea cercetărilor. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.

Bărbatul urmează să fie examinat de un medic specialist pentru demararea procedurii internării provizorii, acesta fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

foto arme 1

banner 970 x 250