Arme de vânătoare și muniție confiscate la Reșița și Dognecea

Patru arme și muniție au fost descoperite la domiciliile unor bărbați din Reșița și Dognecea. Toate erau deținute ilegal.

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin au depistat la domiciliile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 50 de ani, din Reșița și Dognecea, patru arme și muniție aferentă, despre care exista suspiciunea rezonabilă că ar fi deținute ilegal.

„În urma controalelor efectuate de către polițiști, s-a constatat că persoanele bănuite ar fi deținut fără drept două arme letale de vânătoare și alte două arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nu ar fi depus armele și muniția la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”, anunță polițiștii cărășeni.

Cele 4 arme și întreaga cantitate de muniție au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de deținere fără drept de arme letale, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării și nedepunerea armei și a muniției la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de armă”, mai spun polițiștii.

Sursă foto: Arhivă

banner 1000 x 100 hd