Arme de vânătoare, arbalete și alte dispozitive, ridicate de polițiști de la Rusca Montană

perchezitii rusca montană, județul caraș severin (4)
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Polițiștii au efectuat, vineri, două percheziții domiciliare în Rusca Montană, Caraș-Severin, la doi bărbați bănuiți de deținerea ilegală de arme și muniție.

Perchezițiile au fost făcute de polițiștii de ordine publică și cei de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj. Oamenii legii au descoperit şi ridicat nouă arme de vânătoare letale, de diferite calibre, trei amortizoare pentru arme de vânătoare, 1.142 de cartuşe pentru arme de vânătoare interzise la deţinere, mai multe dispozitive care ar fi putut fi folosite la confecționarea de muniție artizanală, două arbalete cu lunetă, deţinute ilegal, mai multe dispozitive elctronice (telefoane mobile, medii de stocare) și două vehicule de teren în valoare de aproximativ 20.000 euro, unul dintre acestea figurând ca bun căutat de autoritățile suedeze.

perchezitii rusca montană, județul caraș severin (3)

perchezitii rusca montană, județul caraș severin (5)

„Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de cei doi bărbați, în vârstă de 34 și 59 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fiind reținuți pentru 24 de ore și introduşi în centrul de Reținere și Arest Preventivă din cadrul IPJ Timiş.”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

perchezitii rusca montană, județul caraș severin (2)

perchezitii rusca montană, județul caraș severin (1)

Perchezițiile au fost făcute cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic din cadrul IPJ Timiș, de la Serviciul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Caraș-Severin și al jandarmilor cărășeni.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/