Armata a reinventat mai întâi echipa de fotbal Steaua! La anul ar putea renova și ruina de la „Băile Herculane!

Ultima grijă a Ministerului Apărării atâția ani, una din cele mai spectaculoase clădiri din centrul stațiunii de pe Cerna, care ține în umbră statuia legendarului Hercules, ar putea scăpa de paragină începând cu anul viitor.

O adevărată capodoperă arhitecturală, Pavilionul 6 din Băile Herculane a primit deocamdată finanțare pentru efectuarea studiului de fezabilitate. Ministrul Mihai Fifor a fost în stațiune și a promis că va reabilita clădirea, soldații români care participă la acțiuni militare în teatrele de operații urmând să se refacă aici.

Pe promisiunile ministrului Apărării se bazează și președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela. „Știu că domnul ministru Fifor a promis că va fi reabilitat și în acest an bugetar este introdus pe bugetul Ministerului Apărării Naționale studiul de fezabilitate pentru a evalua impactul financiar, astfel încât în perspectiva anului următor să fie finanțat proiectul de execuție. Ce se întâmplă în prezent nu am verificat. Studiul de fezabilitate nu presupune o sumă foarte mare și cred că domnul Fifor s-a ținut de cuvânt”, a declarat Vela.

1000x100 casa brutarului
expresb 1000x100

Imobilul respectiv a fost solicitat în repetate rânduri de primarii orașului Băile Herculane pentru a fi reabilitat, dar de fiecare dată ministerul a răspuns negativ, motivând că îl va reabilita și că îl va repune în circuit. Deocamdată sunt doar promisiuni și pași foarte mărunți. Au fost altele mai importante. Printre care și reinventarea echipei de fotbal, care se chinuie astăzi prin Liga a IV-a!