Arin Ispas, un anonim politic! Nicio pierdere pentru PNL Caransebeș!

ungur andrei pnl caransebes
untitled design set 970x90 px

Președintele PNL Caransebeș până nu demult a fost un oarecare membru de partid, la fel cum e și azi în Forța Dreptei și nu contează din punct de vedere electoral, susține Andrei Ungur, actualul lider al liberalilor gugulani!

Arin Ispas e făcut praf de Andrei Ungur după plecarea din PNL la Forța Dreptei. Decizia fostului președinte liberal e pusă pe seama faptului că a obținut un scor foarte slab în sondajele de opinie în care i-au fost măsurate șansele pentru a câștiga Primăria Caransebeș în 2024. „Nemulțumirea lui este că nu a fost desemnat candidat la Primăria Municipiului Caransebeș, fără ca PNL Caransebeș să desemneze un candidat până astăzi. Au fost trei sondaje diferite ca și rezultate. Au fost trei sondaje tocmai datorită neîncrederii. Concluzia a fost aceasta, ca noi trei, eu, Andra Pleșa și Marius Isac să participăm la un alt sondaj, prin care să putem desemna un candidat pentru Primăria Caransebeș. Acesta a fost momentul în care a apărut ruptura de Alin Ispas. Dumnealui, nefiind între cei trei, a decis să părăsească partidul și funcția de președinte PNL Caransebeș.”, a afirmat Andrei Ungur la Express Live.

Plecarea lui Ispas la Forța Dreptei nu este însă vreo pierdere pentru PNL, spune actualul președinte interimar al liberalilor din Caransebeș. „Arin Ispas nu a fost măsurat în nicio competiție electorală, nu putem spune cât vot pozitiv avea în spate și cât negativ. Dacă e să ne luăm după sondajele pe care le-am făcut și cu ajutorul dumnealui, nu pot să spun că stătea extraordinar nici la notorietate, nici la alte lucruri pe care le-am măsurat. E acum domnul Ispas unul din liderii de la Forța Dreptei la nivel județean? Are un procent extraordinar de mare în Caransebeș? A avut ieșiri publice care să ne facă să regretăm plecarea lui? În momentul în care pleci și rămâi în anonimatul de la care ai plecat, nu cred că este o pierdere!”, a conchis Andrei Ungur.