Arin Ispas îl pune la punct pe Andrei Ungur: Ce s-a ales de promisiunile PNL din 2020?

arin ispas il pune la punct pe andrei ungur
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele PNL Caransebeș e invitat să revizuiască lista promisiunilor electorale atunci când vede tot mai multele scaune goale din partid!

Arin Ispas, fostul lider al liberalilor de la Caransebeș, trecut între timp în tabăra „adevăraților liberali”, adică în Forța Dreptei, n-a înghițit ironiile lui Andrei Ungur, actualul șef PNL Caransebeș, apărute în articolul „Al doilea om în Consiliul Județean Caraș-Severin, dat afară din PNL!” din Express de Banat.

„Nu toți pot fi (sau gândi) ca tine, Andrei Ungur! În contextul în care tot mai mulți liberali se dezic de politica făcută de actualul PNL, președintele interimar al organizației municipale din Caransebeș, Andrei Ungur, insinuează că: «Probabil că alții le oferă lucruri pe care noi nu putem să le onorăm. Nu văd alt motiv, nu văd niciun salt politic spectaculos după ce au plecat din PNL nici la Arin Ispas, nici la Marius Isac.» Constat cu regret că, pentru Andrei Ungur, decizia de a pleca dintr-o formațiune politică și înscrierea în alt partid nu o iau decât cei ce țintesc «salturi politice» în carieră. Și că a face politică înseamnă a căuta să obții «lucruri», beneficii personale, din partea partidului tău.”, a replicat Arin Ipas.

Una din figurile importante din Forța Dreptei Caraș-Severin, Arin Ispas mai spune că Andrei Ungur este într-o gravă și regretabilă eroare și că nu toți pot fi (sau gândi) ca el. „Eu am intrat în politică pentru a-mi ajuta comunitatea în care trăiesc. Și am ales să fac politica liberală, și nu politica PSD! Repet încă o dată: am decis să plec la adevărații liberali – cei de la Forța Dreptei – care nu au trădat încrederea electoratului acceptându-i alături de ei la guvernare pe cei de la PSD. Referitor la saltul politic invocat de președintele (din nou interimar) al PNL Caransebeș, îi recomand să se uite în organizația lui la golurile rămase și să nu le poarte grija foștilor săi colegi. Mai bine și-ar aminti ce promiteau, el și ceilalți liberali, cetățenilor în campaniile electorale din anul 2020 și ce s-a ales de acele promisiuni.”, a încheiat Ispas.

CITEȘTE ȘI:

Al doilea om în Consiliul Județean Caraș-Severin, dat afară din PNL!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/