Arest prelungit pentru violatorul bâtrânei

O femeie de 87 de ani s-a stins în mâinile lui Nicolae Popovici, un tânăr de 20 de ani care şi-a încecat minţile în alcool şi a violat-o pe biata femeie. Tânărul s-a întors în sala de judecată la fel de senin ca atunci când a fost arestat.

 

 

Secenele reprobabile care au avut loc în urmă cu o lună în comuna Eftimie Murgu au băgat o bătrână în pământ şi au trimis un tânăr după gratii, acolo unde riscă să stea următorii 25 de ani. Arestat preventiv pentru 29 de zile, Nicolae Popovici a revenit în sala de judecată de la Tribunalul Caraş-Severin cu propunere de prelungire a mandatului de arestare emis pe numele lui.

“Instanţa a respins cererile de revocare a măsurii arestării preventive a inculpatului şi de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea. A admis cererea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin şi, în consecinţă, a dispus prelungirea măsurii arestării preventive, privind pe inculpatul Popovici Nicolae, cu 30 zile, până la data de 20 mai, inclusiv”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.